עוף ג'ינג'ר תאילנדי (מלך גאי פאד)
עוף ג'ינג'ר תאילנדי (מלך גאי פאד) הוא מתכון אסייתי המגיש 4. למנה העיקרית הזו יש 491 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 162 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו שמן צמחי, מרק עוף, רוטב צדפות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף בזיליקום תאילנדי (גאי פאד קראפוב), פאד קראפו גאי (עוף בזיליקום תאילנדי), ו עוף בזיליקום תאילנדי (גאי פאד קראפוב).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
בינתיים מחממים ווק או מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את השום והעוף; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הדגים, רוטב הצדפות, הסוכר, הג ' ינג ' ר, הפלפל האדום, הפטריות והבצל. מבשלים ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד והירקות כמעט רכים, כ -3 דקות. ממיסים את רסק הצ ' ילי במרק העוף, ואז מוסיפים לתערובת העוף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל; מפזרים עלי כוסברה לקישוט.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
תאילנדי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס]()
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.