קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

עוף ג'ינג'ר תאילנדי (מלך גאי פאד)

עוף ג'ינג'ר תאילנדי (מלך גאי פאד)
עוף ג'ינג'ר תאילנדי (מלך גאי פאד) הוא מתכון אסייתי המגיש 4. למנה העיקרית הזו יש 491 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 162 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו שמן צמחי, מרק עוף, רוטב צדפות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף בזיליקום תאילנדי (גאי פאד קראפוב), פאד קראפו גאי (עוף בזיליקום תאילנדי), ו עוף בזיליקום תאילנדי (גאי פאד קראפוב).

הוראות

1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים מחממים ווק או מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את השום והעוף; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את רוטב הדגים, רוטב הצדפות, הסוכר, הג ' ינג ' ר, הפלפל האדום, הפטריות והבצל. מבשלים ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד והירקות כמעט רכים, כ -3 דקות. ממיסים את רסק הצ ' ילי במרק העוף, ואז מוסיפים לתערובת העוף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל; מפזרים עלי כוסברה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רוטב צדפותרוטב צדפות
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
רוטב דגיםרוטב דגים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מגישים עם האורז החם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

תאילנדי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.