עוף האיים הקאריביים
המתכון Caribbean Jerk Chicken יכול לספק הכמיהה במרכז אמריקה שלך בסביבה 50 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו קורנית, חזה עוף, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עוף האיים הקאריביים, עוף האיים הקאריביים, ו עוף האיים הקאריביים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני גבוה ותנור ל 500 מעלות F.
מערבבים את כל החומרים יבשים בקערה. תניח בצד. יש לשטוף את העוף במים קרים ולייבש את הטפיחה. לטבול ביין אדום, ואז בתיבול יבש.
מניחים על גריל שחומם מראש ומבשלים 5 עד 8 דקות. סיום בתנור שחומם מראש במשך כ -10 דקות נוספות.
סאטו שאלוט עד שהם מתחילים להיות שקופים.
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים בחצי.
מוסיפים שמנת כבדה ומפחיתים שוב בחצי.
מוסיפים חמאה, מלח ופלפל ומבשלים עד שהחמאה נמסה לחלוטין.
טובלים בננות בקמח רב תכליתי. מטגנים בשמן עמוק עד שהבננות הופכות פריכות מבחוץ.
יוצקים רוטב חמאה על צלחת ארוחת ערב.
מניחים 2 חזה עוף על רוטב החמאה, מוסיפים 6 חתיכות של בננה מטוגנת ואורז לבן.