קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף ואורז תפוז טעים

עוף ואורז תפוז טעים
אם יש לכם תפוזים, אורז חום, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בראוניז כתומים וטעימים, לחמניות מיני תפוז טעימות, ו עוף עם אורז כתום-פקאן.

הוראות

1
במחבת רוטב קטנה מוסיפים: ריבה, מיץ תפוזים ומים. מבשלים עד מעורבב ו מופחת על 50%. זה צריך להיות כמו סירופ.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים עוף, פרוסות תפוז ואפונה עד שכולם חמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מגישים מעל אורז. אם תרצה, מפזרים שקדים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל