עוף ואורז תפוז טעים
אם יש לכם תפוזים, אורז חום, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בראוניז כתומים וטעימים, לחמניות מיני תפוז טעימות, ו עוף עם אורז כתום-פקאן.
הוראות
במחבת רוטב קטנה מוסיפים: ריבה, מיץ תפוזים ומים. מבשלים עד מעורבב ו מופחת על 50%. זה צריך להיות כמו סירופ.
מוסיפים עוף, פרוסות תפוז ואפונה עד שכולם חמים.
מגישים מעל אורז. אם תרצה, מפזרים שקדים חתוכים.