עוף וארטישוקים
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פטריות, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו עוף עם ארטישוקים, עוף עם ארטישוקים, ו עוף וארטישוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מפזרים עוף עם מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם. ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת כבדה ועוף חום מכל הצדדים.
הסר לקדרה 9x13 אינץ ' מכוסה.
מוסיפים פטריות לטפטוף מחבת ולטחון.
מוסיפים קמח ומוסיפים בהדרגה מלאי או מרק ושרי. העונה עם רוזמרין; מחבת deglaze.
מסדרים לבבות ארטישוק בין חתיכות העוף ושופכים רוטב על כל. מכסים ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 40 דקות או עד למכרז.