קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

עוף וירקות Turnovers עם קרום Einkorn שאור

עוף וירקות Turnovers עם קרום Einkorn שאור
עוף ופירות ירקות עם קרום Einkorn שאור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם חמאה, חמאה מבהירה, מלח ים לא מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב starter sourdough אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דומדמניות אדומה עם קרום חמאה כקינוח. נסו בצק חמוץ Einkorn פיצה קרום, שלנו האהוב שאור מייפל Einkorn ארוחת ערב לחמניות, ו קרום פיצה דק ופריך einkorn (מתכונים דומים).

הוראות

1
במערבל לעמוד, או ביד, מערבבים קמח 1 כפית מלח יחד, ולאחר מכן להכות בחמאה עד הקמח דומה קמח תירס ארוחה. מוכה בגבינת צ ' דר ומתנע שאור. מוסיפים לאט מים קרים, לאט לאט, עד שהבצק יוצר כדור ונעשה גמיש. עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך כ-8 שעות, ואז מסירים אותו מהמקרר ומאפשרים לו להתחמם בטמפרטורת החדר למשך כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Starter SourdoughStarter Sourdough
2
חותכים את הבצק לארבעה רבעים שווים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים כל כדור בצק בין 2 גיליונות נייר קלף ומגלגלים אותו עד שהוא יוצר מעגל בעובי של 1/8 אינץ'.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר קצף החמאה, מערבבים בירקות, נותרים כפית מלח, ומבשלים אותם בעדינות במשך 6 עד 8 דקות או עד שהם משחררים את הניחוח שלהם. מערבבים עוף ומרק. מבשלים עוד 15 עד 20 דקות או עד הנוזל התאדה במידה רבה.קח דיסק של בצק, וכף כ 1/4 של מילוי עוף וירקות ו 2 כפות גבינת שמנת על 1/2 מחצית הדיסק. מקפלים את החצי השני של הבצק על המילוי ולאטום עם מזלג או על ידי לחיצה על הקצוות. המשך לעבוד עד שכל 4 איבודי כבר מלא.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף ביצה מוכה עם כף או שתיים של מים כדי להפוך ביצה לשטוף, ולאחר מכן לצחצח כל מאפה עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים חריץ קטן בקרום העליון של כל מחזור כדי לאפשר בריחה קיטור, ואז אופים ב 375 F על 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. אפשר turnovers להתקרר על מתלה תיל במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך