פורל פריך לימון
פריך ליים פורל ברוק נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 836 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח, פורל, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו פורל ברוק Müllerin, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ הסיד, גרידת סיד, 1/8 כפית מלח, וקורט פלפל.
מוסיפים את שמן הזית לאט, מקציפים.
מכסים תבנית אפייה במגבות נייר.
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים את שמן הבישול על חום גבוה בינוני.
מפזרים את הטרוטה עם הנותרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. שים חצי פילה במחבת, עור בצד למטה, ומבשלים עד הזהב, על 3minutes. הפעל ומבשל עד הרגע עשה, על 1 דקה יותר.
מעבירים את הפילה לתבנית אפייה מוכנה, עור כלפי מעלה ומתחממים בתנור בזמן בישול הפילה הנותר.
הוסף עוד שמן בין קבוצות במידת הצורך.
מגישים, צד עור למעלה, מוקף רוטב סיד.
חלופות דגים: החומציות של מיץ סיד ההלבשה זוגות היטב עם מגוון רחב של דגים. נסה kingfish מרוסק או בגריל, מקרל, או פילה פורגי.
פורל פריך לימון ברוק עם עשבי תיבול טריים
מוסיפים 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה, פטרוזיליה או עירית לרוטב.
המלצה ליין: הטארט ליים והדגים הפריכים קוראים ליין לבן עם חומציות טובה. קליפורניה או ניו זילנד סוביניון בלאן יהיה טוב כאן.