המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו את הפלפל, קטשופ, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. מרק חם וחמוץ Veg (הודי-סיני ), ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו veg pilaf או veg pulao, איך לעשות סגנון אסיה veg pilaf דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הפוך את הרוטב חמוץ מתוק על ידי לטאטא יחד את מיץ האננס, קטשופ עגבניות, חומץ מאלט וקורנפלור. לא צריך להיות 300 מ " ל להוסיף מים או מלאי אם אתה קצר.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
חומץ מאלט
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים את השמן במחבת או ווק על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הבצל, הצ ' ילי, הפלפלים, הגזרים והעוף ומערבבים במשך 3-5 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך והעוף כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את התירס והרוטב. בועה עבור 2 דקות, מוסיפים עגבניות ומבשלים 2 דקות עד שהרוטב מתעבה, העוף מבושל והירקות רכים.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור עוף חמוץ מתוק. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.