עוף טרגון של בלתזר Paillards
עוף הטרגון של בלתזר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 373 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל, מיץ לימון, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סלט בלתזר, מעט מלוכלך, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה.
הוראות
אם באמצעות חזה עוף שלם, לחתוך כל שד לשניים. לקצץ כל גידים או עודף שומן את השדיים ולהשליך. יש לשטוף את השדיים מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז (dont כתם יבש עם מגבות נייר; השדיים צריכים להיות לח).
מניחים חצי שד בין שני יריעות פלסטיק לעטוף. להלום אותו לתוך גיליון שטוח רחב 1/8 אינץ ' עבה, באמצעות סלופיני פאונדר או בצד של סכין קצבים כבד. חזור עם חצאי השד הנותרים.
מניחים את השדיים הלם על גיליון אפייה nonstick rimmed.
מניחים את השום, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום חם בתחתית קערה ערבוב לא מגיב גדול מחית כדי להדביק עם החלק האחורי של כף עץ.
מוסיפים את החרדל, 1 כף של טרגון קצוץ, ואת מיץ לימון וחומץ להקציף לערבב. בהדרגה לטאטא בשמן זית; התערובת תעבה.
יוצקים רבע מהויניגרט הזה על חזה העוף, מלטפים אותו על העוף במזלג. הפוך את השדיים מעל, יוצקים עוד רבע מהויניגרט על גבי, וללטף אותו על העוף עם מזלג.
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 30 דקות. הניחו בצד את הויניגרט הנותר. תשתמשי בו כדי להלביש את הסלט.
רגע לפני שאתה מגדיר את הגריל, למקם את העגבניות, mesclun, ואת שאר טרגון קצוץ, בסדר הזה, בקערה עם ההלבשה הנותרת, אבל לא לזרוק אותם יחד.
הגדר את הגריל ולחמם מראש עד גבוה. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ או גושים, אם תרצה, בתיבה המעשנת או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שתראה עשן. אם באמצעות גריל פחם, מחממים אותו גבוה, ואז לזרוק את כל שבבי העץ או גושים, אם תרצה, על הגחלים.
כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את הסורג גריל. סדר את paillards על הסורג החם, הצבת אותם באלכסון אל הסורגים. גריל paillards עד מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד, סיבוב כל רבע סיבוב לאחר 1 דקה כדי ליצור crosshatch אטרקטיבי של סימני גריל, אם תרצה (להשתמש מרית ארוכה, רחבה כדי לסובב ולהפוך את paillards). כדי לבדוק doneness, לתקוע paillard עם האצבע שלך; זה צריך להרגיש מוצק למגע.
להעביר את paillards בגריל על מגש או צלחות. לזרוק במהירות את הסלט ולתלות אותו על גבי paillards.
מקשטים עם ספריגים טרגון ומגישים מיד עם טריזי לימון.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;