קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

עוף טרגון של בלתזר Paillards

עוף טרגון של בלתזר Paillards
עוף הטרגון של בלתזר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 373 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל, מיץ לימון, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סלט בלתזר, מעט מלוכלך, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו עוף Paillards עם סלסה קלמנטינה.

הוראות

1
30 דקות להשרות את העוף
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
2
אם באמצעות חזה עוף שלם, לחתוך כל שד לשניים. לקצץ כל גידים או עודף שומן את השדיים ולהשליך. יש לשטוף את השדיים מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז (dont כתם יבש עם מגבות נייר; השדיים צריכים להיות לח).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מניחים חצי שד בין שני יריעות פלסטיק לעטוף. להלום אותו לתוך גיליון שטוח רחב 1/8 אינץ ' עבה, באמצעות סלופיני פאונדר או בצד של סכין קצבים כבד. חזור עם חצאי השד הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קליברקליבר
4
מניחים את השדיים הלם על גיליון אפייה nonstick rimmed.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מניחים את השום, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום חם בתחתית קערה ערבוב לא מגיב גדול מחית כדי להדביק עם החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מוסיפים את החרדל, 1 כף של טרגון קצוץ, ואת מיץ לימון וחומץ להקציף לערבב. בהדרגה לטאטא בשמן זית; התערובת תעבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
טרגוןטרגון
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים רבע מהויניגרט הזה על חזה העוף, מלטפים אותו על העוף במזלג. הפוך את השדיים מעל, יוצקים עוד רבע מהויניגרט על גבי, וללטף אותו על העוף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ויניגרטויניגרט
עוף שלםעוף שלם
8
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 30 דקות. הניחו בצד את הויניגרט הנותר. תשתמשי בו כדי להלביש את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
עוף שלםעוף שלם
9
רגע לפני שאתה מגדיר את הגריל, למקם את העגבניות, mesclun, ואת שאר טרגון קצוץ, בסדר הזה, בקערה עם ההלבשה הנותרת, אבל לא לזרוק אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
עגבנייהעגבנייה
MesclunMesclun
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
10
הגדר את הגריל ולחמם מראש עד גבוה. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ או גושים, אם תרצה, בתיבה המעשנת או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שתראה עשן. אם באמצעות גריל פחם, מחממים אותו גבוה, ואז לזרוק את כל שבבי העץ או גושים, אם תרצה, על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את הסורג גריל. סדר את paillards על הסורג החם, הצבת אותם באלכסון אל הסורגים. גריל paillards עד מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד, סיבוב כל רבע סיבוב לאחר 1 דקה כדי ליצור crosshatch אטרקטיבי של סימני גריל, אם תרצה (להשתמש מרית ארוכה, רחבה כדי לסובב ולהפוך את paillards). כדי לבדוק doneness, לתקוע paillard עם האצבע שלך; זה צריך להרגיש מוצק למגע.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
12
להעביר את paillards בגריל על מגש או צלחות. לזרוק במהירות את הסלט ולתלות אותו על גבי paillards.
13
מקשטים עם ספריגים טרגון ומגישים מיד עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
טרגוןטרגון
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;