עוף לימון ים תיכוני
עוף לימון ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. . גשו לסופר וקנו מלח, לימון, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: עוף ים תיכוני אפוי עם לימון, סלט עוף ים תיכוני עשב לימון בגריל, ו סלט פסטה לימון ים תיכוני.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', לגרר את הקליפה מ 1/2 הלימון, לסחוט את המיץ (כ 1/4 כוס) ולהוסיף לקלף עם אורגנו, שום, שמן, מלח ופלפל. מערבבים עד מעורב.
הסר את העור חתיכות עוף ולהשליך. חתיכות עוף מעיל עם תערובת לימון ולסדר, עד בצד העצם, בתבנית האפייה. כיסוי צלחת ואופים במשך 20 דקות. סיבוב ועוף ברוטב.
להפחית את החום ל 400 מעלות F (205 מעלות C) ואופים חשופים, צולה כל 10 דקות, במשך כ -30 דקות נוספות.