עוף מטוגן מצופה ראמן
המתכון עוף מטוגן מצופה ראמן יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 693 גרם של שומן, וסך הכל 6565 קלוריות. גשו לסופר וקנו אטריות ראמן בטעם עוף, כרוב, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עוף בתנור מטוגן בפרמזן מצופה בפרמזן, פרמזן ופקאן בתנור מצופה עוף מטוגן, ו פרמז'ן ועוף מטוגן בתנור עם אגוז מצופה בפרמז' ן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים היטב את התוכן של חבילת תיבול אחת, חלב חמאה ורוטב סויה.
מניחים חתיכות עוף בתיק רוכסן לנעול ולהוסיף תערובת חלב חמאה. שקית חותם, לסחוט החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר.
תן מנוחה עוף לפחות 4 שעות עד לילה.
למחוץ שני לבנים ראמן ביד לתוך מחוספס 1/4-כדי 1 / 8-אינץ חתיכות.
להעביר 3/4 של חתיכות ראמן לבלנדר תערובת עד מרקם דומה ארוחה גסה.
שלב את ארוחת הראמן ואת חתיכות ראמן בצלחת רחבה, רדודה. קח את הירכיים אחד בכל פעם מן החמאה, ומאפשר לחמאה עודפת לטפטף ולדלות אותם בכבדות בחתיכות ראמן. בזהירות להעביר מתלה חוט להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 149°.
שמן חום בתנור הולנדי גדול או ווק ל 163°. בזהירות להעביר חתיכות עוף לשמן ומטגנים עד חום זהוב בצד הראשון, על 3 דקות. בזהירות להעיף ומטגנים בצד השני עד חום זהוב, על 2 דקות יותר.
העברת מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ולהעביר לתנור. צלי עד שעוף רושם 170ºF על מדחום קריאה מיידית, על 10 דקות. אבק סיים עוף עם מנות תיבול שנותרו.
מגישים מיד עם כרוב ופלחי לימון.
יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.