עוף מטוגן
המתכון עוף מטוגן יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 50 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 219 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב חמאה, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ג'מייקני Jerk Chicken, מטוגן Plantain ו קוקוס מקדמיה מטוגן קינואה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו בתנור מטוגן עוף מטוגן-בתנור חריף עוף מטוגן הוא בטוח כדי לרצות את כל האורחים שלך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את כל התרנגולות לתוך 4 שדיים, 4 ירכיים, 4 רגליים 4 כנפיים ולהניח בצד.
מחממים את השמן, במחבת כבדה על הכיריים או בטיגון עמוק, ל 325 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל ופלפל קאיין עד מעורב ביסודיות. תניח בצד.
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה נוספת גדולה מספיק כדי שהעוף יהיה שקוע בחמאה.
הכינו את עמדת החפירה שלכם.
שים את העוף שלך בקערה. ליד זה, קערת חלב החמאה שלך, וליד זה, התערובת היבשה שלך.
קח את השדיים שלך, בעדינות אבק אותם עם תערובת הקמח שלך, ואז לטבול אותם בחמאה עד שהם מצופים, ולאחר מכן למקם אותם בתערובת הקמח.
קח את השדיים כי הם בתערובת הקמח לדחוף באגרסיביות את תערובת הקמח לתוך העוף הרטוב. ודא כי העוף מצופה מאוד ביסודיות, או שאתה לא להשיג את הקרום ואת קראנץ אתה מחפש. בעדינות למקם את השדיים בשמן החם שלך.
לאחר מכן, חזור על צעדי החפירה עם חתיכות אחרות של עוף בסדר זה: ירך, רגל ואז כנף.
כשמכניסים את הכנף האחרונה לתוך המטגן, אמורים להיות 16 חתיכות של עוף בשמן. הגדר טיימר במשך 15 דקות.
לאחר 15 דקות, לקחת מדחום בדיקה ולבדוק את הטמפרטורה של השד. אם הוא קורא 180 מעלות F, כל העוף שלך נעשה. (יש לזכור כי הוא ימשיך לבשל לאחר שהוסר מן הטיגון.)
הסר את העוף מן השמן ולתת לו לנקז במשך 5 דקות.
בואו להתקרר במשך 10 דקות נוספות לפני ההגשה.