עוף ממולא ריקוטה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף ממולא ריקוטה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. אם יש לכם בזיליקום, בזיליקום, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 218 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חזה עוף ממולא ריקוטה, עוף-ריקוטה ממולאים פגזים, ו עוף ממולא בריקוטה ועשב..
הוראות
פרפר העוף: לשטוף עוף יבש טפיחה עם מגבות נייר. פרפר העוף באמצעות מזמרה עוף או סכין לחתוך לאורך צד אחד של עמוד השדרה.
חותכים לאורך הצד השני ולהסיר את עמוד השדרה ואת הזנב. (ראה המדריך שלנו איך spatchcock או פרפר תרנגולת.)
מורחים את העוף פתוח, צד עור למעלה. לחץ על העוף עם כפות הידיים (או להכות באגרופים) כדי לשטח את העוף. מקפלים את הכנפיים מתחת לתרנגולת.
הפוך תערובת עשבי פרמזן ריקוטה: בקערה בינונית, לערבב את הריקוטה, גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה, שום, 2 כפיות של בזיליקום קצוץ, ו 1 כפית של טרגון קצוץ.
חומר תערובת ריקוטה תחת עור עוף: באמצעות סכין חיתוך חדה ואת האצבעות שלך, לשחרר את העור מעל החלק העליון של עוף ומקלות תיפוף החל בקצה הצוואר. עבוד עם האצבעות והיד שלך כדי ללחוץ מתחת לעור העוף כדי להפריד את עור העוף מן השדיים עוף, ירכיים, ומקלות תיפוף. להיות עדין, העור יכול בקלות לקרוע.
בזהירות כפית תערובת גבינה מתחת לעור של עוף, לחיצה עם האצבעות שלך כדי להפיץ באופן שווה על העוף ומקלות תיפוף.
מברשת עוף בקלילות עם שמן; מפזרים 1/2 בזיליקום כפית, 1/2 טרגון כפית, פפריקה, כמות נדיבה של מלח.
עוף באמצעות תנור: מחממים תנור ל 500 ° F.
מניחים עוף, צד עור למעלה, על מדף במחבת צלייה.
מניחים בתנור ומיד להפוך את החום עד 350 ° F.
או לבשל עוף באמצעות גריל: להכין גריל לחום עקיף בינוני. אם משתמשים בגריל גז, מחממים את כל המבערים גבוה עד שהגריל חם, ואז לכבות את המבער האמצעי.
אם משתמשים בגריל פחם, שמים את הגחלים בצד אחד של הגריל ומניחים מחבת טפטוף גדולה מאלומיניום מתחת לאח בצד ללא גחלים, מוסיפים כמה כוסות מים למחבת הטפטוף כדי שהטפטוף לא יבער.
מניחים את העוף, צד העור למעלה, על באח הבישול, הרחק מהצד עם גחלים אם אתה משתמש גריל פחם, או מעל המבער האמצעי אם אתה משתמש בגז.
לחלופין, אתה יכול להניח את העוף על מתלה במחבת קלייה חד פעמית אלומיניום ולמקם את מחבת הקלייה על באח הבישול (קצה זה עובד היטב עם גריל גז, לא ניסיתי את זה עם אחד פחם עדיין). כסה את הגריל.
צולים את העוף במשך שעה או עד המיצים לרוץ ברור מן הירך כאשר פירסינג עם מזלג. (עוף צריך להיות טמפרטורה פנימית של 165 ° F כאשר נבדק עם מדחום בשר.) אם העור חומים לפני העוף מבושל דרך, לכסות אותו באופן רופף עם נייר.
להעביר עוף ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות.