עוף עגבניות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עגבניות שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 419 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, קורנית, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בקארי עגבניות שמנת: עוף טיקה מסאלה, עוף עגבניות שמנת, ו עוף עגבניות שמנת.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני, ומבשלים את השום והבצל המיובש עד שהשום מתרכך, כ -2 דקות; מניחים את חצאי חזה העוף למחבת החמה, ומבשלים עד שהבשר אינו ורוד עוד, המיצים רצים ברור, והעוף משחימים, כ -8 עד 10 דקות לכל צד. מדחום שקורא מיידית מוכנס למרכז של חזה עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
לטאטא את רסק העגבניות עם הקרם בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים את הקורנית, מרג 'ורם, אורגנו ורוטב צ' ילה-שום. מתבלים לפי הטעם במלח.
יוצקים את תערובת הרוטב על העוף, ומערבבים את הרוטב למחבת כדי לפזר את החמאה, המיצים, וחתיכות טעם השחמה לתוך הרוטב.
מגישים עוף ברוטב, זרועים גבינת מוצרלה.