עוף עם יין לבן, מיץ ענבים וכוסברה (Pollo a la Uva Blanco con Cilantro)
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מולים מאודים ברוטב יין לבן כוסברה, יין אדום ממולא ועוף כוסברה, ו Pollo al vino bianco con funghi (עוף מטוגן ביין לבן עם פטריות).
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הוסף עוף; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות או עד הבצל רך. מערבבים ביין, 3 כפות כוסברה, והבא 4 מרכיבים (באמצעות פלפל אדום); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מעבירים עוף למגש הגשה, ומתחממים. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל עד הרוטב מצטמצם 1 כוס (כ 5 דקות). מערבבים ענבים. רוטב כפית על עוף; מפזרים עם הנותרים 3 כפות כוסברה.