עוף פהיטה נמס
עוף פהיטה נמס יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 510 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סלסה, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו עוף נמס, סלט עוף נמס, ו עוף גביני נמס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף, ומבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מערבבים את הבצל הפרוס והפלפלים האדומים, ומבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים במיץ עגבניות ותיבול טאקו, ומערבבים היטב. לבשל תערובת עד המיץ התעבה ואת העוף מצופה היטב עם רוטב, על 7 דקות נוספות.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
מורחים 2 כפות סלסה על כל פרוסת לחם צרפתי. כפית באופן שווה את תערובת העוף על גבי הלחם עקף סלסה.
מפזרים כל כריך עם 1/4 גבינת צ ' דר כוס.
מניחים כריכים מתחת לגריל שחומם מראש ומבשלים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.