קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

עוף פולנטה עם שורש סלרי ומרווה

עוף פולנטה עם שורש סלרי ומרווה
עוף פולנטה עם שורש סלרי ומרווה דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 886 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שום, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו עוף עם מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב 4 ליטר, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה ולטאטא בפולנטה בזרם יציב. כאשר כל פולנטה נוספה, למשוך סיר קדימה ולהמשיך ערבוב עם כף עץ. כאשר עבה כמו לבה מותכת, יוצקים לתוך 8 אינץ ' על ידי 10 אינץ תבנית אפייה ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, לפצל חזה עוף לחתוך כל אחד 3 חתיכות. לדלות את החלקים בקמח מתובל. לאחר מכן, לדלות את כבדי העוף בקמח מתובל. בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה, מחממים שמן עד לעישון. חתיכות חזה חומות קודם, ולאחר מכן להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כבד עוףכבד עוף
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים כבדים, בצל ושורש סלרי ומבשלים עד חום זהוב, כ -12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים יין, רוטב עגבניות ומרווה ומחזירים חתיכות עוף למחבת. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 20 דקות, או עד חתיכות השדיים מבושלים כמעט דרך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים פולנטה מגניב לקוביות 1/2 אינץ ' ולהוסיף לסיר. מבשלים עוד 10 דקות, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם סלרי טורטינו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק