קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף פטל עם טימין

עוף פטל עם טימין
עוף פטל עם טימין דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 278 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצאי חזה עוף, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף טימין פטל, עוף טימין פטל, ו טארטים טימין לימון פטל.

הוראות

1
לחץ על מחצית הפטל דרך מסננת נירוסטה בסדר; שמור את פירה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הכנס קורנית אחת מתחת לעור של כל חזה עוף, משחרר את העור מעט ככל האפשר. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
במחבת גדולה, כבדה, לא מגיבה, להמיס 1/2 כף החמאה בשמן על חום גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף, להוסיף את העוף, צד העור למטה, ומבשלים 1 דקה. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד העור הוא השחמה יפה, על 5 דקות יותר. הפעל את העוף וחום בצד השני, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מעבירים את העוף לצלחת ומתחממים בתנור נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
יוצקים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מוסיפים את היין, חומץ, שאלוט ותימין טחון למחבת ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות, תוך ערבוב כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים את ציר העוף ומרתיחים עד מופחת 1/4 כוס, על 5 דקות. מערבבים את רסק הפטל השמור ומבשלים עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8
הסר מהחום ולהקציף הנותרים 2 1/2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
חותכים את חזה העוף לרוחב או להשאיר אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
10
מעבירים לצלחות מחוממות וכפית את הרוטב על גבי או לצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מקשטים עם ענפי הקורנית הנותרים ופטל שלם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה