עוף, פטריות ואפונה הצמד סוכר על אורז
עוף, פטריות ואפונה הצמד סוכר על אורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מרק עוף, מלח, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו חבילת עוף תאילנדית עם סוכר הצמד אפונה ואורז, אפונה הצמד סוכר עם פטריות, ו פטריות שיטאקה ואפונה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז ב 1 1/2 כוסות מים לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שום ופטריות; מבשלים כ 4 דקות או עד מתרכך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק וקורנית; מביאים לרתיחה.
מפזרים חצאי חזה עוף עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. להפחית את החום בינוני-נמוך; לכסות ולבשל כ -10 דקות או עד עוף הוא מזלג מכרז ומיצים לרוץ ברור, מפנה פעם אחת.
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1 כף מים קרים עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת עוף. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים אפונה הצמד סוכר; לבשל על 5 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט אפונה הם חמים, ערבוב כל הזמן.
מגישים עוף עם רוטב וירקות על אורז.