עוף פיקטה פטריות
עוף פיקטה פטריות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם ביצה, קמח, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוף פיקטה פטריות, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
בצלחת רדודה או קערה, מערבבים יחד קמח, מלח ופפריקה. בצלחת נפרדת או קערה לערבב יחד ביצה וחלב. טובלים חתיכות עוף בתערובת ביצים, ואז בקמח מתובל.
במחבת גדולה, מחממים חמאה או מרגרינה מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים חתיכות עוף עד חום זהוב.
מוסיפים פטריות ובצל וטחון במשך 3 עד 5 דקות.
בקערה בינונית מערבבים את המרק, היין, מיץ לימון ועמלן תירס.
מערבבים יחד ושופכים תערובת על עוף ופטריות. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת תערובת עוף להתבשל במשך 25 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.