עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. אם יש לך לימון, עוף צלוי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, עוף קלוי מהיר עם תפוחי אדמה, בצל וגזרת נחלים, ו עוף צלוי פסטו עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מים כדי לאפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
שלב 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל; לשפשף תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים אורגנו, לימון לרבעים, וסלרי לתוך חלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
שלב הנותרים 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, חמאה, בצל, ותפוחי אדמה בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת בצל סביב עוף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקום מתלה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים ב 425 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325( לא להסיר מחבת מהתנור); אופים עוד 1 שעה ו -15 דקות או עד בצל ותפוחי אדמה רכים מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכי עוף רושמים 18
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים בצד עוף, בצל ותפוחי אדמה; מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
11
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסננים טפטוף לתוך סיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מערבבים קמח מרק 1/2 כוס בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים תערובת קמח ומרק שנותר לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מגישים רוטב עם תערובת עוף ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16
מקשטים עם פלחי לימון וספריגים אורגנו, אם תרצה בכך.