עוף צלוי עם מילוי משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם מילוי משמש. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1040 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לכם סלרי, שימורי משמש, לחם בן יום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו כל-מילוי משמש ופקאן צלוי, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1/3 כוס שמן זית, שום, 1 כף מרג ' ורם, גרידת לימון ומיץ, פפריקה, 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית במעבד מזון מיני ודופק כדי להפוך את הדבק. שחרר את עור העוף עם האצבעות. לשפשף את הדבק מתחת ומעל העור ובתוך החלל.
שים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ומקרר, חשוף, לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל האדום, הסלרי והמשמשים המיובשים ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הלחם והפטרוזיליה ומבשלים, ערבוב, עד בשילוב, כ 2 דקות.
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ממלאים את חלל העוף עם המילוי, לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולשים את צד השד על מתלה במחבת צלייה; לתחוב את הכנפיים מתחת. צלי עד שהעור מתחיל להשחים, כ -30 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה עד חום זהוב עמוק, על 1 יותר שעה. (כיסוי רופף עם נייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי.)
לטאטא את משמר וחומץ בקערה קטנה; מברשת על העוף ולהמשיך צלייה עד העור הוא פריך מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 20 דקות יותר.
תן לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מקשטים עם ספרי מרג ' ורם.