עוף צלוי עם צ'אטני בטעם אוכמניות וצימוקים
עוף צלוי עם צ'אטני תפוחים עם חמוציות וצימוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1104 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, סוכר חום, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים מהיר וקל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף צלוי שום רוזמרין עם צ'אטני חמוציות פקאן, צ'אטני תפוחים וצימוקים, ו צלי חזיר ועוגיות חמוציות.
הוראות
לשפשף את חלל העוף עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל ולשים את גרידת התפוז בפנים. לסובב את הכנפיים של העוף מאחורי הגב ולקשור את הרגליים יחד.
שים את העוף, הנקה למעלה, במחבת צלייה. מעיל את העוף עם שמן ומפזרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. צולים את העוף עד שזה עתה נעשה, 50 עד 60 דקות.
בינתיים, בסיר נירוסטה בינוני, להביא את החמוציות לרתיחה עם התפוח, צימוקים, סוכר חום,מיץ תפוחים, חומץ, זנגביל, 1/8 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל התעבה והפרי רך, כ -15 דקות.
כאשר העוף נעשה, להעביר את הציפור לצלחת ולהשאיר לנוח במקום חם במשך כ 10 דקות.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את מיץ התפוזים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 1/4 כוס, על 4 דקות.
מוסיפים את כל המיצים המצטברים מהעוף וקמצוץ כל מלח ופלפל.
מגישים את העוף עם רוטב התפוזים וצ ' אטני.
המלצת יין: מאכל מתוק ועמוס פירות זה הוא הטוב ביותר עם יין החולק מאפיינים אלה, כגון בקבוק צ ' ינון מעט מצונן מעמק הלואר בצרפת או דולקטו מאיטליה.