עוף צלוי עם Asiago Polentan ופטריות Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פטריות, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. נסו פולנטה שמנת עם Fricassee של פטריות Truffled, Asiago מק וגבינה עם קרום תפוחי אדמה Truffled, ו פולנטה שמנת עם פטריות קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מעוף. יש לשטוף עוף מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מניחים קמח בסיר קטן; בהדרגה להוסיף מרק שנותר, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
13
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
14
מסננים טפטוף לתוך תערובת קמח בסיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
כדי להכין פטריות, להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
16
להוסיף 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ופטריות; לבשל 5 דקות או עד הפטריות לשחרר לחות להכהות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
17
הסר מהחום; מערבבים בשמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
18
כדי להכין פולנטה, לשלב חלב, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות