קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף צלוי Jus

עוף צלוי Jus
עוף צלוי Jus נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך שום, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף צלוי עם ביב חסה ויניגרט עוף צלוי, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת צלייה להוסיף כנפי עוף, ירקות, טימין ושום. מתבלים היטב עם מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. צלוי במשך 30 דקות עד הכנפיים הם נחמדים וחומים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הסר מהתנור ולהגדיר על חום בינוני גבוה על התנור העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מוסיפים יין לבן להדגלאז ומגרדים את החתיכות החומות מתחתית המחבת באמצעות כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים להתבשל במשך 5 דקות כדי להפחית את הנוזל עד כ 1 כוס נשאר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
5
הסר מחום ומתח דרך כובע סין, דוחף חלק עיסת הירקות דרך המסננת עם החלק האחורי של מצקת-זה יעזור לעבות את jus מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
6
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות לjus ומערבלים עד שהוא נמס. מתבלים שוב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה