קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עוף שמנת וירקות עם Poblano קלוי ובצל קרמל

עוף שמנת וירקות עם Poblano קלוי ובצל קרמל
עוף שמנת וירקות עם Poblano קלוי בצל מקורמל נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-377 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, טורטיות תירס, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצל קרמי וקרמל & מטבל שום קלוי, המבורגר עוף עם Poblano קלוי ובצל, ו בצל מקורמל + טרטן ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
Char poblanos מעל להבה פתוחה על הכיריים או 4 אינץ ' מתחת broiler, מרפרף מדי פעם עד מושחר בכל רחבי (כחמש דקות עבור המבער, 10 דקות עבור broiler).
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
להעביר לשקית ולתת קיטור עד מגניב. לקלף את העור מושחר, ולאחר מכן להסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את poblanos לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מתבלים את חזה העוף במלח משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את השדיים עוף. מבשלים עד שחום על הקרקעית, כארבע דקות, ולאחר מכן להעיף. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד השחמה בצד השני, חמש עד שש דקות. שים בצד צלחת. (הערה: העוף לא יכול להיות מבושל לחלוטין בפנים, אבל אתה הולך לבשל את זה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עם המחבת עדיין מעל חום בינוני, להוסיף את הבצל פרוס. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם השחמה, כתשע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את השום ופובלנוס פרוס. מערבבים היטב, ומבשלים עד מאוד ריחני, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®שום גויה®
8
הפעל את החום עד בינוני גבוה, ולהוסיף את הירוקים ואת המרק. מערבבים מדי פעם, ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כחמש דקות. להפחית את החום בינוני, מערבבים את הקרמה, ומבשלים עד שזה צמצם לרוטב עשיר, כחמש דקות. ממשיכים לבחוש מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
חותכים את חזה העוף לקוביות 1/2 אינץ', ולהוסיף אותם. מערבבים היטב, ומבשלים עד שכל העוף נעשה לחלוטין, אחת עד שתי דקות. מתבלים את התערובת עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מגישים עם טורטיות תירס חמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס