פאדג'חג
פאדג'החג יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם ממתק שקדים, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגיות פאדג'לחג, פאדג'חג Deluxe, ו פאדג'חג קל.
הוראות
חמאה קלה צלחת אפייה 9x13 אינץ'. תניח בצד.
מערבבים חלב, חמאה, סוכר ומלח בסיר כבד גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. ואז לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 6 דקות.
מערבבים קרם מרשמלו, ממתק, וצ ' יפס שוקולד בקערה גדולה.
יוצקים סירופ סוכר חם על תערובת, מערבבים עד שוקולד נמס מעורבב היטב. מערבבים באגוזים ווניל.
יוצקים לתבנית אפייה מוכנה. אפשר להתקרר לפני ההגשה.