פאדג'קרקר סודה
פאדג'קרקר סודה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 64 מנות. עם 73 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סוכריות שוקולד קרקר סודה, פאדג'קרקר גרהם, ו פאדג קרקר גראהם בריא (ללא גלוטן).
הוראות
בנדיבות משמנים צלחת אפייה 8 x 8 ולהניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאת בוטנים וקרקרים מלוחים כתושים. תניח בצד.
בקערה של מערבל חשמלי, מפזרים ג ' לטין באופן שווה מעל 1/3 כוס מים קרים. אפשר ג ' לטין כדי לרכך, על 5 דקות.
בסיר קטן, לשלב 1/4 כוס מים, 1 כוס סוכר, וניל ומערבבים על חום בינוני גבוה עד הסוכר הוא מומס.
להפסיק לערבב, ולמקם מדחום ממתקים לתוך מי סוכר, מנגב את כל גבישי סוכר מהצד עם מברשת רטובה. מרתיחים סוכר עד שהטמפרטורה מגיעה ל" שלב הכדור הרך " (238°F), ואל תסירו ממנו את העיניים. תזמון הוא הכל בבדיחה ואתה לא רוצה את הסירופ להתגבש. לאחר 114° הוא הגיע, להסיר מן החום. עבודה מהירה, מוסיפים סירופ לג ' לטין רך. באמצעות מצורף whisk של מערבל חשמלי, יד לערבב את התערובת במשך כמה דקות כפי שהוא מתקרר.
מקציפים תערובת עם מצורף whisk על בינוני גבוה עד פסגות רכות טופס ואת תערובת פלאפי לבן מחזיק את צורתו, על 10 דקות.
בעוד תערובת מרשמלו מכה, לשלב חלב 2 כוסות סוכר בסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר הוא מומס.
תפסיק לערבב, ומניח מדחום ממתקים לתערובת. מרתיחים תערובת סוכר על בינוני גבוה עד הטמפרטורה מגיעה "שלב רך כדור" (238°F).
הסר מהחום ושופכים במהירות על תערובת קרקר. עבודה במהירות להוסיף קרם מרשמלו, ערבוב עד רק בשילוב.
יוצקים פאדג ' לתוך מוכן 8 x 8 צלחת. השתמש בגיליון גדול של נייר שעווה כדי ללחוץ על פאדג ' לתוך המנה ולהבטיח הפצה אפילו.
בואו מגניב במשך כ -15 דקות.
בקערה בינונית ממיסים שוקולד במיקרוגל.
מחממים שוקולד במרווחים גבוהים של 30 שניות, מערבבים בין מרווחים עד שהוא נמס לחלוטין וחלק.
יוצקים שוקולד על פאדג ' ומתפשטים למעילים באופן שווה.
מגניב לגמרי, כך שהשוקולד קשה.
חותכים לריבועים 1 אינץ ומגישים. שומר כמה ימים מאוחסנים במקום קריר במיכל אטום.