קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אפרסקים ושמנת

פאי אפרסקים ושמנת
המתכון לפאי אפרסקים ושמנת יכול להיות מוכן בכשעה וחצי . קינוח זה מכיל 195 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה, המבוסס על אובו-לקטו, מתאים ל-8 מנות . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, ביצה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). שיבולת שועל חתוכה לפי דרישה עם אפרסקים ושמנת קוקוס , שיבולת שועל עם אפרסקים ושמנת ועוגת פאונד עם אפרסקים ושמנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו קמח ומלח; הוסיפו את החמאה לקצץ עד לקבלת תערובת הדומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
ערבבו ביצה וחומץ; הוסיפו לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
3
מוסיפים מים, כף אחת בכל פעם, עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
4
מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
לרדד חלק אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ; להעביר לתבנית פאי. לחתוך את הבצק בקו ישר עם הקצה; להניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
בקערה גדולה, ערבבו אפרסקים ומיץ לימון. בקערה נוספת, ערבבו 3/4 כוס סוכר, קמח, קינמון ומלח; ערבבו פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
7
יוצקים על האפרסקים; מערבבים בעדינות לציפוי. מניחים עם כף לתוך הקלתית. מפזרים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
לרדד את הבצק שנותר; ליצור קרום רשת. לסגור ולקפל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מפזרים את הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
10
אופים ב-220 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-175 מעלות צלזיוס; אופים במשך 45-50 דקות או עד שהאפרסקים רכים והקרום זהוב-חום. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך. מצננים על רשת צינון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ