פאי אפרסקים ושמנת
המתכון לפאי אפרסקים ושמנת יכול להיות מוכן בכשעה וחצי . קינוח זה מכיל 195 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה, המבוסס על אובו-לקטו, מתאים ל-8 מנות . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, ביצה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). שיבולת שועל חתוכה לפי דרישה עם אפרסקים ושמנת קוקוס , שיבולת שועל עם אפרסקים ושמנת ועוגת פאונד עם אפרסקים ושמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו קמח ומלח; הוסיפו את החמאה לקצץ עד לקבלת תערובת הדומה לפירורים גסים.
ערבבו ביצה וחומץ; הוסיפו לתערובת הקמח.
מוסיפים מים, כף אחת בכל פעם, עד שהבצק יוצר כדור.
לרדד חלק אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ; להעביר לתבנית פאי. לחתוך את הבצק בקו ישר עם הקצה; להניח בצד.
בקערה גדולה, ערבבו אפרסקים ומיץ לימון. בקערה נוספת, ערבבו 3/4 כוס סוכר, קמח, קינמון ומלח; ערבבו פנימה את השמנת.
יוצקים על האפרסקים; מערבבים בעדינות לציפוי. מניחים עם כף לתוך הקלתית. מפזרים חמאה.
לרדד את הבצק שנותר; ליצור קרום רשת. לסגור ולקפל את הקצוות.
אופים ב-220 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-175 מעלות צלזיוס; אופים במשך 45-50 דקות או עד שהאפרסקים רכים והקרום זהוב-חום. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך. מצננים על רשת צינון.