פאי בשר עם תפוחי אדמה
פאי בשר עם תפוחי אדמה לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 449 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-6 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.5 למנה, מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, פירורי לחם, תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל כיכר בשר עם תפוחי אדמה, תבשיל כיכר בשר עם תפוחי אדמה, ופשטידת רועים בטטה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מצננים 5 דקות. בקערה גדולה מערבבים את הביצה, רוטב ווסטרשייר, פירורי לחם, מלח ופלפל. מערבבים את תערובת הבשר.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. בקערה גדולה נוספת מערבבים את התירס, האפונה, המרק והחלב.
מורחים על תערובת הבשר. למעלה עם פירה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 35 דקות או עד להשחמה קלה.