פאי לימון קסום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, ביצים, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פאי מרנג לימון קסום, ברים קסם לימון, ו עוגת קסם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב מרוכז ממותק וחלמון ביצה יחד. בהדרגה להוסיף מיץ לימון, ערבוב עד התערובת מתעבה והוא מעורבב היטב.
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה בטמפרטורת החדר עם קרם של טרטר עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, ולהמשיך להכות עד חלבונים ביצה נוקשה. בזהירות להפיץ מרנג מעל מילוי, איטום הקצוות.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) עד מרנג חום, על 6 דקות. מגניב. מקררים חלקים שלא נאכלו.