פאי עוף
פאי עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 819 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, בצל, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.
הוראות
הכינו מאפה: במעבד מזון, קמח דופק, טימין, מלח ופלפל.
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק עד שהתערובת דומה לחול גס. עם מנוע פועל, להוסיף 6 כפות. מי קרח ומערבבים עד שהבצק מתאחד, מוסיפים עוד מים במידת הצורך. הופכים את הבצק למשטח מקומח ולשים רק כדי להפגיש. מעצבים למלבן, עוטפים בניילון ומצננים.
מניחים חזה עוף במחבת גדולה ומכסים במרק. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהעוף מבושל, כ -20 דקות.
מוציאים עוף מהמרק וחותכים לגושים. מרק זן; מילואים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה, מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים עד לריכוך, כ -15 דקות. מערבבים פנימה מלח, פלפל, קמח וטימין ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות.
מוסיפים מרק שמור, מגבירים את האש לבינונית ומביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה, תוך הקצפה לעיתים קרובות, כ -3 דקות. מערבבים יין ושמנת ומחממים.
מוסיפים עוף, ירקות, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
ערפל תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
יוצקים בתערובת עוף. אפשר להתקרר מעט. מחממים תנור ל 375 ו. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
מרדדים בצק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות ניילון או נייר שעווה.
רול קרום על מערוך, ולאחר מכן להעביר אותו על גבי תבנית אפייה, כיסוי מילוי. לקצץ קרום כדי להתאים, לחיצה קצוות. ללוש שאריות יחד, לרדד ולהשתמש חותכי עוגיות ליל כל הקדושים כדי ליצור צורות עבור החלק העליון של העוגה.
מברישים את החלק העליון של העוגה בביצה טרופה, לוחצים בעדינות על גזרות ומברישים אותם בזיגוג.
חותכים כמה חריצים בקרום כדי לפרוק אדים.
מניחים על תבנית מרופדת ואופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, בערך 60 דקות.