קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פאי שעועית פינטו אני

פאי שעועית פינטו אני
פאי שעועית פינטו אני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם חמאה, שעועית פינטו, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שעועית פינטו, עוגת שעועית פינטו, ו Tex-Mex פינטו שעועית המבורגרים.

הוראות

1
שעועית מחית עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
בקערה גדולה, להכות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים שעועית, סוכר, וניל, חמאה מומסת או מרגרינה, וקוקוס עד מעורבב היטב. מחלקים מילוי לקרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®