פאי תפוזים, ריקוטה וקינואה
אם $ 2.49 למנה נופל בתקציב שלך, תפוז, ריקוטן וקינואה פאי יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קינואה, ביצים, ריקוטה חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לביבות קינואה קוקוס עם ריקוטן מוקצף הדרים וריבת תפוז דם ורודה, עוגת לירה ריקוטה במילוי תפוז דם, תוספת מסקרפונה מוקצפת ופרוסות תפוז דם מסוכרות, ו סלט כרוב וקינואה עם סלטה ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ חמאה צלחת עוגה 9 אינץ'.
בסיר בינוני הביאו את מיץ התפוזים ו -1 / 2 כוס מים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מערבבים פנימה את הקינואה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים עד שהנוזל נספג והקינואה רכה, בערך 15 דקות. מכבים את האש ומאפשרים לקינואה לעמוד, מכוסה, למשך 10 דקות. מגניב ומוך עם מזלג.
מגלגלים את הקרום ומניחים אותו בצלחת העוגה המוכנה. חתוך את כל הבצק העודף.
במעבד מזון מערבבים את אבקת הסוכר, הווניל, הביצים, הריקוטה וגרידת התפוז לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקינואה המבושלת והדופק פעם אחת לשילוב.
יוצקים את המלית לכלי הפשטידה המוכן ואופים עד שהחלק החיצוני של המלית מתייצב אך עדיין מעט רופף במרכז, 30 עד 40 דקות. (אם הקרום מתחיל להחשיך יותר מדי לאחר 20 דקות של אפייה, מכסים את קצה הקרום ברצועת נייר אלומיניום.)
מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 1 שעה. (המילוי יתייצב כשהוא מתקרר ועלול להיסדק במקומות.)