פאי תפוחים III
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים III יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חצי, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מניחים פרוסות תפוח לתוך קערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס קמח, 1/3 כוס סוכר, וקינמון, ואז מפזרים על תפוחים. כיסוי, ולתת לשבת לילה במקרר.
כאשר אתה מוכן לעשות את העוגה, להתחיל על ידי ביצוע הבצק. בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות קמח ומלח.
חותכים את הקיצור ו 2 כפות חמאה עד התערובת היא עקביות של קמח תירס. הפוך באר במרכז התערובת, ולהוסיף מים קרים. מערבבים יחד כדי ליצור כדור.
מרדדים בצק, ומניחים במחבת עוגה.
מורחים תערובת תפוחים לתוך מחבת מרופדת מאפה, נקודה עם 1 כף חמאה. מכסים עם קרום העליון, ולאטום את הקצוות.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלה חצי וחצי מעל הקרום העליון.
אופים ב 400 מעלות f שחומם מראש (205 מעלות C) במשך 10 דקות. הפעל תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך לבשל במשך 30 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.