פאי תפוחים IV
אם יש לכם תפוח, קינמון טחון, קליפת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקום פרוס תפוחים בסיר גדול.
מפזרים סוכר, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רכים אבל לא רגשני.
יוצקים תערובת תפוחים למחבת פאי מצופה מאפה. כיסוי עם קונכיה שנייה. אטמו קצוות וחתכו פתחי קיטור למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב.