לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזה ברווז צלוי במחבת. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.68 דולר למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו שדיים ברווז מוסקובי, תפוחי אדמה זהב יוקון, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו רימון קלויים חזה ברווז, חזה ברווז צלוי ללא עור, ו חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת תנור עם תחתית כבדה מחבת ברזל יצוק בגודל 6 אינץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
עם סכין חדה להבקיע את השומן של שדיים ברווז בתבנית חוצה. מתבלים את הברווז במלח ופלפל. מחממים מחבת אטומה לתנור עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
4
מניחים את שדי הברווז, הצד השמן כלפי מטה, במחבת כדי להסיר את השומן, בערך 6 דקות. שמורת שניתנו שומן ברווז. להפוך את השדיים ברווז מעל לצרוב במשך 1 דקה. הופכים שוב את הצד השמן כלפי מטה ומכניסים את המחבת לתנור לצלייה למשך 7 עד 9 דקות, עד שהשדיים נדירים בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תנו לשדי הברווז לנוח 5 דקות ואז פורסים דק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
6
מגררים את תפוחי האדמה וסוחטים עודפי נוזלים בעזרת הידיים. זורקים את תפוחי האדמה עם החמאה המומסת, הרוזמרין, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מחממים 1 כף שומן ברווז במחבת ברזל יצוק בגודל 6 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה. לחץ חלק מתערובת תפוחי האדמה לתבנית החמה להכנת עוגה בעובי 1/4 אינץ'. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהרוסטי מזהיב, כ -5 דקות. הופכים את הרוסטי לתבנית ומוסיפים עוד שומן ברווז. ממשיכים לבשל עד להזהבה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הרוסטי המוגמר על תבנית לא מרופדת וממשיכים לבשל את שאר תערובת תפוחי האדמה. מחממים מחדש את רוסטי בתנור של 400 מעלות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
שלב בסיר בינוני את הסוכר החום, חומץ הפטל, חומץ היין האדום וחומץ היין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מניחים על אש בינונית-נמוכה ומערבבים להמסת הסוכר החום. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
11
מוסיפים את האוכמניות, הבצל, גרגירי הפלפל הירוק, מיץ הלימון והג ' ינג ' ר. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 45 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק