פאנצנלה פירות קיץ
מתכון פירות הקיץ Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, פירות קיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פאנזנלה קיץ, סוף הקיץ פנזנלה, ו סלט פאנזנלה קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
שלב פירות 1 כף סוכר בקערה בינונית; להפריש.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קינמון וסוכר. בקערה גדולה, לשלב קוביות של קרואסון וחמאה ולזרוק עד הלחם סופג חמאה.
להוסיף על 3/4 של תערובת סוכר קינמון לזרוק לשלב.
מורחים קוביות על תבנית אפייה, מפזרים סוכר קינמון שנותר.
אופים עד קלוי וזהב, כ 15 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, לשלב פירות ומיצים שלהם עם קרואסונים קלויים מנטה בעדינות לזרוק לשלב. מחלקים בין צלחות ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.