קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פובלנוס ממולא עם תירס קלוי

פובלנוס ממולא עם תירס קלוי
אם יש לך כשעה לבלות במטבח, פובלנוס ממולא עם תירס קלוי עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. תמורת $1.49 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 148 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת קוטיחה, בצל ירוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמין תירס עם תפוחי אדמה, פובלנוס וגאודה מעושנת , מאפינס תירס עם תירס טרי וכוסאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גרידת ליים מגוררת, בתוספת מיץ של ליים אחדגרידת ליים מגוררת, בתוספת מיץ של ליים אחד
2
שים את הפובלנוס על תבנית אפייה וזורקים עם 1 כף שמן צמחי, 1/2 כפית כמון ו-1/2 כפית מלח. צולים עד שהם מתחילים להשחים ולהתרכך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צ'ילי פובלנו קטנים6 צ'ילי פובלנו קטנים
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
בינתיים, שים את התירס על נייר אפייה אחר, מברישים ב-1 כף שמן צמחי שנותרה ומפזרים 1/2 כפית מלח ואת 1/2 כפית כמון הנותרת. צולים עד להזהבה קלה, 15 דקות; הופכים, מוסיפים את בצל ירוק וצולים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
תנו להתקרר.
5
חותכים חריץ של 2 אינץ' לאורכו לכל פלפל, מסירים את הגרעינים ופותחים מעט את הפלפלים. (קלף את העור, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
מוציאים את גרעיני התירס מהקלח; מוסיפים לקערה יחד עם בצל ירוק, ואז מגרדים פנימה את החלב מהקלחים בעזרת גב סכין. מערבבים פנימה את הקרמה, הכוסברה ואת גרידת הליים והמיץ. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מזלפים את תערובת התירס לתוך הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
מפזרים את המלית בגבינת קוטיה. מחזירים את הפלפלים לתנור ואופים עד שהגבינה מזהיבה מעט, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
צילום של קון פולוס