קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בננה

פודינג בננה
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בננות, שמנת, ופלים של נביסקו נילה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, היכו יחד חלב מרוכז ממותק ומים עם מקצף עד בשילוב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את תערובת הפודינג ומכים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -2 דקות. לכסות פודינג ולתת לו להגדיר במקרר לפחות 3 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
3
בקערה גדולה, קצפת שמנת כבדה עם מקצף עד פסגות נוקשות טופס, על 4 דקות. מקפלים בתערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה (או משקפי פרפה בודדים) להרכיב את הפודינג. ראשית, להניח שליש וופל נילה על פני החלק התחתון של הקערה. למעלה עם שליש פרוסות הבננה. מכסים בשליש מתערובת הפודינג. המשך עם שתי שכבות נוספות, הזמנת כמה אפיפיות Nilla לשכב על פני הדף כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
ופלים נילהופלים נילה
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן פודינג להגדיר במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה. ניתן לעשות את היום קדימה.