קושימומחה
מוכן ב34 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד

פודינג חג המולד
פודינג חג המולד הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת תפוז, פירורי לחם, מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: פודינג חג המולד, פודינג חג המולד, ו פודינג חג המולד.

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה קיטור הפודינג: בקערה גדולה, לערבב ביסודיות את suet, סוכר חום, קמח מנופה, פירורי לחם, allspice, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון. בהדרגה לערבב את דומדמניות, סולטנות, צימוקים, קליפה מסוכרת, שקדים, ואחריו את צדות תפוח והדר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הרום, יין שעורה, ואת סטאוט, ולאחר מכן להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שעורהשעורה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטאוטסטאוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
SuetSuet
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את התערובת על תערובת פירות יבשים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
3
מערבבים היטב. זה צריך להיות רופף במקצת; אם זה צריך קצת יותר נוזלי, להוסיף קצת סטאוט. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
למחרת: חמאה עובש פודינג 1-ליטר לארוז את תערובת פודינג לתוכו. מכסים עם פיסת קלף כפולה וגליון נייר וקושרים היטב עם חוט לרוחב החלק העליון כדי ליצור ידית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים את עובש הפודינג בתוך ספינת קיטור מכוסה להגדיר על סיר של מים רותחים, ואדים במשך 8 שעות. בדוק את מפלס המים, הוספת מים רותחים לפי הצורך. כאשר הפודינג נגמר, לתת לו להתקרר ולאחר מכן להסיר את הניירות לסכל. החלף עם נייר טרי ולעשות מחרוזת חדשה לתמרון קל יותר. הגדר במקום קריר הרחק מהאור (מתחת למיטה עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
כדי לחמם, להגדיר סיר עם מים רותחים על חום בינוני ולשים ספינת קיטור על גבי. להפחית את החום לרתיחה עדינה, להגדיר את הפודינג באוניית הקיטור, לכסות, ולתת קיטור במשך 2 1/4 שעות. טפח את המים קצת במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
כדי לשרת, להסיר את הפודינג מן הספינה ולהסיר את העטיפה. החלק סכין צבעים סביב הפודינג, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת חמה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
מקשטים עם ענף של הולי. כדי להביאם את הפודינג, לחמם מצקת של ברנדי על חום ישיר, וכאשר הוא חם, בזהירות להדליק את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
9
מניחים את המצקת הבוערת על הפודינג, אבל לא לשפוך עד ליד השולחן. כאשר אתה עושה לאט לשפוך אותו על הפודינג, הצדדים וכל, לצפות בו להבה!
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מגישים עם רוטב רום אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דבש הדריםדבש הדרים
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.