קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל

פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל
פודינג לחם אפרסקים עם רוטב קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם Peachy אגס, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קוצצים את האפרסקים ומעכים אותם קלות בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מערבבים את החלב המרוכז הממותק והביצים; מוסיפים אותם לאפרסקים ומערבבים היטב. מערבבים במים החמים, חמאה מומסת, קינמון, ווניל. מערבבים את הלחם הצרפתי לתוך תערובת פודינג עד הלחם הוא רטוב לחלוטין. להפוך את הפודינג לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחם צרפתילחם צרפתי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים עד סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את הסוכר החום, 1/2 כוס חמאה, סירופ תירס, ורום בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד רק מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
בואו להתקרר מעט.
7
הסר את הפודינג מהתנור ולתת לו להתקרר במשך כעשר דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חמים עם רוטב הקרמל. מגניב ומכסה כל שאריות פודינג ולאחסן אותו במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים