פודינג לחם חמוציות קרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם חמוציות שמנת. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר ממתקים, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם חמוציות קרמי, פודינג לחם חמוציות, ו פודינג לחם חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
חותכים את הקרום את הלחם וחותכים לקוביות 1 אינץ'. אתה צריך בערך 10 1/2 כוסות של קוביות. מסדרים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד חום זהוב בהיר, כ 10 דקות. צפה בזהירות כדי לוודא שהם לא חומים יותר מדי; להפריש להתקרר. תשאיר את התנור דולק. בסיר, לחמם את חצי וחצי, שמנת, מלח, שעועית וניל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום. להפריש להחדיר 10 עד 15 דקות. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את תערובת קרם חם. מסננים לתוך קערה גדולה כדי להחליק את התערובת ולהסיר את שעועית וניל.
מוסיף את קוביות הלחם, לזרוק היטב, ולתת לספוג עד נספג. מקפלים את התערובת מדי פעם כדי להבטיח אפילו השרייה. במעבד מזון דופק את פירות יער לקצוץ אותם בערך. מקפלים אותם לקוביות לחם ספוג בזהירות. מחלקים חצי מתערובת הלחם בין 20 ראמקין, כוסות רפרפת או כוסות קינוח, שומרים את השאר, ממלאים אותם בחצי הדרך.
מניחים כפית של ריבה כתומה בכל ramekin ואז למעלה עם תערובת הלחם הטבול הנותרים. מסדרים את הפודינג באמבט מים חמים.
אופים עד סט וחום זהוב על גבי, כ 30 דקות עבור פודינגים בודדים.
מגישים חם או צונן, מאובק עם סוכר של ממתקים.