פודינג לחם טעים
אם יש לך בערך 1 שעה ו 25 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם טעים עשוי להיות סופר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קרימפטים טעימים של עוגת חמאה, תמצית ונילן, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר ציון כף של 18%. נסו עוגת בוטנים טעימה עוגת שחמט קאנדי קייקס, פודינג לחם קרמל ללא ביצים, מאודה ללא פודינג לחם לאפות, ו פודינג לחם אכילה נקי (עשוי עם לחם תפוחים!) עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכינו את פודינג הלחם:חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
חותכים כל קרימפט לשמיניות וזורקים עם קוביות הלחם בקערה גדולה.
הקציפו בקערה את הביצים, החלמונים והסוכר המגורר. הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה עדינה בסיר על אש בינונית. מקציפים לאט את השמנת החמה לתערובת הביצים עד לאיחוד, תוך הקצפה מתמדת.
מוסיפים את הווניל וציפוי הקרימפט השמור ומקציפים לתערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת הלחם ומערבבים בעדינות לציפוי.
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; אופים עד שקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים מכינים את הדובדבן: מביאים את הסוכר החום, החמאה והסקוטש לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית; מבשלים תוך ערבוב 3 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה והווניל ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס כ -2 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
מעבירים את תערובת הדובדבן לקערה גדולה.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומקציפים במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
מדיראן ופדרו שימפטנז הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![אשברוק אסטייט ורדלו]()
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.