פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מתובל עם גבינת עיזים, ו פודינג לחם מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
חותכים את הקרום התחתון ואת הקצוות הקצרים את הלחם וזורקים.
חותכים לחם שנותר עם הקרום לקוביות 1 אינץ ' (כ 10 כוסות ארוז באופן רופף).
מניחים קוביות בקערה גדולה מאוד.
מוסיפים שמן, קורנית ושום; לזרוק למעיל.
מורחים קוביות על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד הזהב ופריך מעט, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. החזר קוביות לחם קלויות לאותה קערה גדולה מאוד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל, סלרי ופלפל. sauté עד רך ומיצים התאדו, כ -15 דקות.
מוסיפים ירקות מטוגנים ופטרוזיליה לקוביות לחם.
להקציף שמנת כבדה, ביצים, מלח ופלפל טחון בקערה גדולה.
מערבבים פודינג ללחם וירקות.
מפזרים גבינה מעל. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
אופים מלית חשופה עד להגדיר העליון הוא זהב, על 1 שעה.