פודינג לחם עם רוטב ויסקי III
פודינג לחם עם רוטב ויסקי III הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 557 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, צימוקים זהובים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
בקערה בינונית, מקציפים יחד ביצים וסוכר.
מערבבים בחלב, שמנת כבדה, תמצית וניל וקינמון. שוט עד חלקה.
מסדרים קוביות לחם בתבנית אפייה בינונית, ומעל עם צימוקים זהובים. מכסים בתערובת קצפת. אפשר את הלחם להיות רווי בתערובת.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.
כדי להפוך את הרוטב, מערבבים סוכר, חמאה וסירופ תירס בסיר בינוני על אש נמוכה.
הסר מהחום כאשר מעורבב היטב, ולהקציף בוויסקי.
מגישים חמים על פודינג לחם.