פודינג לחם שוקולד חם
פודינג לחם שוקולד חם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם, קינמון טחון, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא ביצים, סוכר מגורען, ומלח עד מואר, על 30 שניות; להפריש.
בסיר בינוני, להקציף סוכר חום עם קקאו לשלב.
לטאטא בחלב וקרם וחום מעל חום בינוני עד חם.
להקציף שוקולד מריר, אבקת אספרסו, וקינמון עד שוקולד נמס.
להקציף תערובת שוקולד לתערובת ביצים עד בשילוב.
מוסיפים קוביות לחם לתערובת שוקולד וזורקים בעדינות כדי להרטיב באופן שווה את הלחם.
בואו לשבת כדי לאפשר לחם להרוות ביסודיות, 30 עד 45 דקות, מדי פעם הקשה על הלחם בעדינות עם מרית גומי. התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום ל 325 מעלות F.
בעדינות לשפוך תערובת לחם לתוך צלחת אפייה מוכנה. טאק קצוצה חצי שוקולד מוקצף לתוך פודינג לחם, באופן שווה הפצה.
אופים עד פודינג מוגדר רק במרכז, 45 עד 55 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על 30 דקות לפני ההגשה.
בקערה מקוררת של מיקסר עומד מצויד מצורף שוט, קצפת, סוכר, וניל על מהירות בינונית גבוהה עד שיא רך.