קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

קרמלה ריפיין די פאטאט אל ראגו: תפוח אדמה

קרמלה ריפיין די פאטאט אל ראגו: תפוח אדמה
אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, מלח ופלפל, מרק ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו, ו גאטאס די פטטה (תפוח אדמה "עוגה").

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים (אך לא סופגים מים).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
בינתיים מחממים את החמאה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את הבצל והשום. זיעה חום נמוך עד ארומטים רכים שקופים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מסננים את תפוחי האדמה, מניחים להתקרר כמה דקות, ואז עוברים דרך טחנת מזון או רייסר. לתפוחי האדמה מוסיפים את הבצל, השום, הפרמיג 'אנו, המורטדלה, הסטרצ' ינו, עשבי התיבול והמלח והפלפל לפי הטעם. אם יש צורך להרטיב את התערובת, מוסיפים את הביצה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מורטדלהמורטדלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
4
מרדדים את הפסטה למצב הדק ביותר במכונת גלגול פסטה וחותכים את הסדין למלבנים בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ'. במרכז מחצית המלבנים מניחים כף זעומה מתערובת תפוחי האדמה. למעלה מלבנים מלאים עם מלבנים ללא מילוי ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחממים את ראגו בולונז במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מבשלים את הפסטה במים הרותחים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מסננים ומוסיפים לתבנית עם הראגו.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את החמאה שנותרה וזורקים על אש גבוהה 1 דקה לציפוי. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, מעליהן פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
בסיר של 6 עד 8 ליטר עם תחתית כבדה מחממים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום ומזיעים על אש בינונית עד שהירקות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
16
מוסיפים עגל, חזיר, בקר ופנצ ' טה ומערבבים לירקות. משחימים על אש גבוהה, מערבבים כדי שהבשר לא יידבק זה לזה. זה אמור לקחת 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מוסיפים עגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
18
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהוא מצטמצם לכלום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
19
מוסיפים את היין והברודו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 עד 21/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1kgsאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים, חתוכים ל -8 חלקים ומוחזקים במיםאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים, חתוכים ל -8 חלקים ומוחזקים במים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקר, קרקעבקר, קרקע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלופות שלמות, מרוסקות ביד, עם המיציםעגבניות קלופות שלמות, מרוסקות ביד, עם המיצים1גזר, מגורד וקצוץ דקגזר, מגורד וקצוץ דק4ביוןסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1ביצה, הוכהביצה, הוכה4ביציםביצים8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק5ציפורןשום, פרוסשום, פרוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמורטדלה חתוכה לקוביות דקמורטדלה חתוכה לקוביות דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל קצוץ דקבצל קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1(חוֹרֶף)אורגנו קצוץ דקאורגנו קצוץ דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה, אדמה.פנצ'טה, אדמה.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקParmigiano-רג'יאנו, מגורד, ועוד עבור garnishing פסטהParmigiano-רג'יאנו, מגורד, ועוד עבור garnishing פסטה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר, אדמה.חזיר, אדמה.6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1(חוֹרֶף)טימין קצוץ דקטימין קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגל, קרקעעגל, קרקע4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף, בקר, עגל או ירקותמרק עוף, בקר, עגל או ירקות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטראצ'ינו, או טאלג' יוסטראצ'ינו, או טאלג' יו