קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל

פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל
פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 650 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto, פודינג לחם Panettone, ו פודינג לחם Panettone.

הוראות

1
מסדרים את קוביות לחם panettone כדי להתאים קומפקטי לתוך תבשיל חמאה 2 ליטר. אין לדחוס בחוזקה מדי; להפריש כל קוביות לחם שאריות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2
לטאטא יחד 3 ביצים וסוכר 1/2 כוס עד הסוכר הוא מומס והתערובת הופך צהוב בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את השמנת, וניל, ו 1 כף ליקר כתום; להקציף לשלב. מערבבים 1 קמצוץ מלח, 1/8 כפית אגוז מוסקט, גרידת לימון, וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את התערובת על קוביות panettone בתבשיל. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
הסר את הלחם מהמקרר, לחשוף, ולנקד את החלק העליון של פודינג הלחם עם 2 1/2 כפות חמאה, ומפזרים 2 כפות של סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
הגדר תבשיל לתוך מחבת רדודה כי הוא 2 עד 3 אינץ ' גדול יותר מאשר צלחת התבשיל. הגדר מחבתות אלה על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים מים חמים לתוך המחבת החיצונית, עד שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ ' סביב צלחת התבשיל, יצירת אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים את הפודינג באמבט המים עד שהוא מוגדר במלואו וסכין מוכנס למרכז הפודינג יוצא נקי, 1 עד 1 1/4 שעות. אמבט המים יעזור לפודינג לבשל באופן שווה ולשמור על מרקם קל. בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
ממש לפני ההגשה, להפוך את הרוטב על ידי נמס 1/2 כוס חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס ליקר תפוזים, 3 כפות מים, 1/8 כפית אגוז מוסקט, ו 1/8 כפית מלח. מערבבים וחום על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ואת הנוזל מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
הסר מהחום.
12
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא 1 ביצה עד מכות היטב. תוך לטאטא את הביצה, לאט לשפוך 2 כפות של תערובת חמה לתוך הקערה עם הביצה. לאחר מכן, תוך הקצפת תערובת במרץ, לאט לשפוך את תערובת ביצה מחוממת בחזרה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה, בעדינות ערבוב הרוטב להעלות את הטמפרטורה לאט בינוני. המשך לערבב עד שהרוטב כמעט מגיע לרתיחה, הפחתת החום לפי הצורך אם התערובת מאיימת לרתיחה. המשך ערבוב עד הרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. כף מעל פודינג הלחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת