פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 650 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto, פודינג לחם Panettone, ו פודינג לחם Panettone.
הוראות
1
מסדרים את קוביות לחם panettone כדי להתאים קומפקטי לתוך תבשיל חמאה 2 ליטר. אין לדחוס בחוזקה מדי; להפריש כל קוביות לחם שאריות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2
לטאטא יחד 3 ביצים וסוכר 1/2 כוס עד הסוכר הוא מומס והתערובת הופך צהוב בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את השמנת, וניל, ו 1 כף ליקר כתום; להקציף לשלב. מערבבים 1 קמצוץ מלח, 1/8 כפית אגוז מוסקט, גרידת לימון, וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את התערובת על קוביות panettone בתבשיל. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את הלחם מהמקרר, לחשוף, ולנקד את החלק העליון של פודינג הלחם עם 2 1/2 כפות חמאה, ומפזרים 2 כפות של סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
הגדר תבשיל לתוך מחבת רדודה כי הוא 2 עד 3 אינץ ' גדול יותר מאשר צלחת התבשיל. הגדר מחבתות אלה על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים מים חמים לתוך המחבת החיצונית, עד שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ ' סביב צלחת התבשיל, יצירת אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים את הפודינג באמבט המים עד שהוא מוגדר במלואו וסכין מוכנס למרכז הפודינג יוצא נקי, 1 עד 1 1/4 שעות. אמבט המים יעזור לפודינג לבשל באופן שווה ולשמור על מרקם קל. בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
10
ממש לפני ההגשה, להפוך את הרוטב על ידי נמס 1/2 כוס חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס ליקר תפוזים, 3 כפות מים, 1/8 כפית אגוז מוסקט, ו 1/8 כפית מלח. מערבבים וחום על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ואת הנוזל מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
הסר מהחום.
12
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא 1 ביצה עד מכות היטב. תוך לטאטא את הביצה, לאט לשפוך 2 כפות של תערובת חמה לתוך הקערה עם הביצה. לאחר מכן, תוך הקצפת תערובת במרץ, לאט לשפוך את תערובת ביצה מחוממת בחזרה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
13
מניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה, בעדינות ערבוב הרוטב להעלות את הטמפרטורה לאט בינוני. המשך לערבב עד שהרוטב כמעט מגיע לרתיחה, הפחתת החום לפי הצורך אם התערובת מאיימת לרתיחה. המשך ערבוב עד הרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. כף מעל פודינג הלחם ומגישים מיד.