פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר של ממתקים, מיץ לימון מתוח, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון עם תותים, כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל-200°F עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. השתמש בעיפרון כדי לסמן קלף עם קווים מקבילים 5 אינץ ' זה מזה; קווים אלה יהיו המדריכים שלך בעת צנרת. הפוך נייר מעל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנצח לבנים עם מלח במערבל לעמוד במהירות גבוהה (או בקערה גדולה עם מערבל כף יד) עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות, מבריק. נייר מאובטח לסדינים אפייה עם הרבה מרנג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
להקציף יחד גרידה, מיץ, סוכר וביצים בסיר כבד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטילים לעתים קרובות, עד שהחמאה נמסה, הקרד עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של מקצף, והבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 6 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מיד כוח לימון curd דרך מסננת לתוך קערה ו curd צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד תערובת רק מחזיק פסגות רכות. מקפלים שליש קצפת לתוך קרם לימון כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים. מחלקים בין קערות בודדות וצינה, מכוסה, אם לא משתמש מיד.