פודינג מתוק-מריר
מתכונים דומים: פודינג שוקולד מריר-מתוק, פודינג שוקולד מריר-מתוק, ו פודינג שוקולד מריר-מתוק.
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא יחד את צוף אגבה, אבקת קקאו, שמנת כבדה, ומלח עד התערובת מגיעה לרתיחה.
בקערה נפרדת, להקציף יחד את הקפה ואת קורנפלור. בעוד לטאטא כל הזמן (במיוחד אם הקפה הוא עדיין חם), להוסיף את החלמונים אחד בכל פעם ולאחר מכן להוסיף את תמצית וניל.
החזירו את המחבת המכילה את תערובת הקקאו לתנור.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקקאו, מטאטא כל הזמן על חום בינוני. קליפ על מדחום ממתקים ולהקציף להקציף. ככל הנראה הטמפרטורה כבר עלתה על 160 ° F, כך שאתה בטוח, חיידקים חכמים. עכשיו להמשיך לטאטא במשך כ 5 דקות, עד הפודינג מתעבה והטמפרטורה מגיעה 93° ל210.
יוצקים את הפודינג לשבע תבניות ארטיק וקופאים למשך הלילה לפינוק שוקולדי ושוקולדי.